Man aangehouden voor tanken zonder te betalen

donderdag 2 oktober 2014

Joure - De politie heeft woensdagmiddag een 28-jarige inwoner van Bolsward aangehouden op verdenking van tanken zonder te betalen. Eerder die dag had de man getankt bij een tankstation in Joure. Daar was hij weggereden zonder de getankte brandstof af te rekenen.

Bewakingscamera?s bij een tankstation aan de Geert Knolweg inJoure registreerden dat twee mannen arriveerden bij de benzinepomp. En van henbleef in de auto zitten en de ander ging tanken. Vervolgens vertrokken de tweezonder te betalen. Medewerkers van het tankstation waarschuwden daarop depolitie. Meerdere agenten keken uit naar de auto en de inzittenden. Op deBolswarderbaan in Sneek werd het voertuig aangetroffen. Een vrouw nam plaats inhet voertuig en reed weg. Zij werd aangehouden. Maar na onderzoek werd duidelijkdat ze niets met de diefstal te maken had. Ze mocht het bureau dan ook weerverlaten. Diezelfde middag werd de 28-jarige Bolswarder aangehouden. Hij was deeigenaar van de auto. Het voertuig werd in beslag genomen. In de auto werdenmeerdere valse kentekenplaten gevonden. Het vermoeden bestaat dan ook dat de metde auto vaker is getankt zonder daarvoor te betalen. Het onderzoek wordtvoortgezet en meer aanhoudingen worden dan ook niet uitgesloten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen