Gewapende overval op woning, twee verdachten aangehouden

zaterdag 23 mei 2009

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag op De Beugel twee inwoner van Heerenveen van 16 en 18 jaar aangehouden op verdenking van een gewapende overval op een woning.
Omstreeks 00.40 uur drongen vier daders een woning aan De Beugel binnen en werden de twee bewoners met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd. E n van de daders hield de twee bewoners onderschot, terwijl de andere drie overvallers de woning doorzochten. Een getuige had vier mannen door de straat zien lopen die zich verdacht gedroegen. Hij vertrouwde dit niet en waarschuwde dan ook direct via 1-1-2 de politie. De agenten waren snel ter plaatse. Bij het verlaten van de betreffende woning kon de politie de twee Heerenveeners aanhouden. Ze werden overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten. De twee andere overvallers gingen er snel te voet vandoor. Ondanks een grote zoektocht, waarbij onder andere een politiehond werd ingezet, werden de twee niet meer aangetroffen. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek en een technisch sporenonderzoek uitgevoerd.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen