Politie onderzoekt val van uitkijktoren

vrijdag 17 juli 2015

Joure - De politie onderzoekt een ongeval waarbij donderdagmiddag een 14-jarig meisje uit Joure ernstig gewond is geraakt.

Ze viel van de uitkijktoren aan de Sewei van ongeveer negen meter naarbeneden en liep daarbij meerdere armbreuken en ander ernstig letsel op. Bijonderzoek bleek dat schroeven waren verwijderd van een van de looprasters van detoren. Daardoor is deze gekanteld toen het meisje er op stapte waarna ze naarbeneden is gevallen. Na het ongeval is het meisje naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is een onderzoek gestart om uit te zoeken wie de schroeven van hetraster heeft losgedraaid en verwijderd. Daarvoor zijn we op zoek naar mensen dieinformatie hebben die de politie kan helpen in dit onderzoek. Weet u hier ietsvan, laat het ons dan weten via ons telefoonnummer 0900 8844. U kunt uwinformatie eventueel ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem optelefoonnummer 0800 7000. De gemeente De Fryske Marren doet aangifte van devernielingen aan de toren die hebben geleid tot deze ernstige gevolgen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen