Vier mannen aangehouden bij voetbalwedstrijd

zondag 19 oktober 2014

Heerenveen - De politie heeft zondag vier mensen aangehouden op de wedstrijddag tussen SC Heerenveen en SC Cambuur wegens mishandeling, bedreiging en baldadigheid.

Een 20-jarige man uit Drachten is voor de wedstrijd bij het stadionaangehouden. De man wordt verdacht van mishandeling van een steward en het bijzich hebben van zwaar vuurwerk. Na de wedstrijd zijn twee mensen bij het stadionaangehouden. Een 30-jarige man uit Heerenveen is aangehouden wegensmishandeling. Een 24-jarige man uit Heerenveen is aangehouden wegens bedreiging.Een 20-jarige man uit Heerenveen is aangehouden voor baldadigheid. De vierverdachten zijn supporters van Heerenveen.

Kort voor de wedstrijd is er een inzet geweest van de Mobiele Eenheid bij hetstadion. Een groep supporters van Heerenveen zocht de confrontatie metsupporters van Leeuwarden. Een korte inzet van de Mobiele Eenheid (ME) heeftkunnen voorkomen dat beide partijen elkaar zouden treffen. Bij de inzet door deME is gepast geweld gebruikt.

Alle verdachten zijn ingesloten voor verhoor.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen