Opnieuw explosief bij politiebureau

vrijdag 13 maart 2015

Heerenveen - Bij het politiebureau in Heerenveen is vrijdag 13 maart vroeg in de ochtend een explosief ontploft. Door de explosie sneuvelden een lamp en een deur. Het is de derde keer in korte tijd dat het bureau doelwit is van een tot nu toe onbekende.

Medewerkers en omwonenden van het bureau aan de Atalantastraat werden iets na06.00 uur opgeschrikt door een harde dreun. Snel werd duidelijk dat aan dezijkant van het gebouw iets tot ontploffing was gebracht. Door agenten werdendirect diverse maatregelen getroffen waarbij ook een buurtonderzoek is opgezet.De dader is vermoedelijk weggefietst richting de Citroenvlinder.

Bij het bureau is al twee keer eerder een explosief tot ontploffing gebracht.In die gevallen ontplofte een voorwerp op de parkeerplaats achter het bureau.Een politieauto raakte daarbij beschadigd. Het is de politie nog een raadsel wieverantwoordelijk is. De politie roept getuigen of mensen die mogelijk overinformatie beschikken op om contact op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer0900-8844 of via hetonlinemeldformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen