Meerdere gewonden bij aanrijdingen

zaterdag 28 november 2015

Heerenveen - Op de snelwegen bij Heerenveen ontstonden vrijdagavond meerdere aanrijdingen. Hierbij raakten drie mensen gewond. Dit leidde tot files en opstoppingen op de snelwegen rondom Heerenveen.

Een 37-jarige man uit Groningen moest afremmen voor een file op de A7 bij Heerenveen / Tjalleberd. Deze file was ontstaan door een aanrijding. Hierop moest een 58-jarige man uit Joure, die achter de Stadjer reed, ook remmen. Een 23-jarige vrouw uit Hoorn merkte echter de file te laat op. Zij botste achterop de auto van de man uit Joure, die vervolgens tegen de stilstaande auto van de Groninger reed. Zijn auto belandde door de klap van de aanrijding op de andere rijstrook. Hier botste vervolgens een 51-jarige vrouw uit Opende met haar auto tegen de auto van de Stadjer.

Een 24-jarige vrouw uit Wognum, die bij de vrouw uit Hoorn in de auto zat, werd met een gebroken rugwervel naar het ziekenhuis gebracht. De man uit Joure werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw uit Hoorn kneusde door de klap van de aanrijding haar polsen. Alle betrokken voertuigen werden afgesleept. De snelweg is van 20.15 tot 21.30 uur afgesloten geweest. De politie heeft een analyse en een rapportage van het ongeval op de A7 gemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen