Man aangehouden voor bedreiging en ontvoering

zaterdag 7 september 2013

Heerenveen - De politie heeft vrijdagavond een 31-jarige inwoner van Heerenveen aangehouden op verdenking van bedreiging en ontvoering.

Eerder die avond was de 31-jarige man naar de woning van een 26-jarigeplaatsgenoot gegaan.De man zounog een forse rekening bijeen horecagelegenheidin de gemeente Skarsterln hebben openstaan. Beide mannen gingen met elkaar ingesprek en al snel werd de 26-jarige medegedeeld dat hij moest betalen. Hij waszich echter van geen kwaad bewust en had ook helemaal geen rekening openstaan.Dit omdat hij niet in de horecagelegenheid was geweest. De 31-jarige bleefvolhouden dat hij moest betalen. Hij bedreigde zijn plaatsgenoot ernstig en namhem vervolgens onder dwang mee naar de horecagelegenheid. Het slachtoffer hadtijdens het gesprek nog kans gezien een familielid te waarschuwen. Die beldevervolgens de politie. Na onderzoek kwamen de agenten uit bij de betreffendehorecagelegenheid. Daar zat de 26-jarige man. Al snel werd duidelijk dat hijniet diegene was die een forse schuld had openstaan. Dit was iemand anders diede naam van het 26-jarige slachtoffer vals het gebruikt. Gezien de ernstigebedreigingen en de ontvoering besloot het slachtoffer aangifte te doen. Hieropwerd de 31-jarige aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar hetpolitiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen