Integrale milieu- en transportcontrole

woensdag 1 oktober 2014

Joure - De politie heeft dinsdag een integrale milieu- en transportcontrole gehouden in Joure. Tijdens de controle werd 17 keer proces-verbaal opgemaakt.

Medewerkers van de politie, douane, Inspectie Leefomgeving entransport, Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit, provincies Frysln, Groningenen Drenthe en Rijksdienst voor het wegverkeer hebben dinsdag 30 vrachtwagensgecontroleerd. De te controleren voertuigen werden door motoragenten van de A6en de A7 gehaald en meegenomen naar de controleplaats op het terrein vanRijkswaterstaat in Joure. Op de controleplaats werden de vrachtwagens technischonderzocht, de lading werd genspecteerd, de tachograaf gecontroleerd envoertuigen werden gewogen. Er werd in totaal 17 keer proces-verbaal opgemaaktvoor onder andere technische gebreken, overbelading, niet goed gezekerde ladingen lading die te ver uitstak. En chauffeur mocht niet verder rijden. Zijnvrachtwagen, die geladen was met mest, woog 75 ton terwijl 50 ton is toegestaan.Hij kreeg daarnaast ook nog een proces-verbaal.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen