Grote brand in centrum niet aangestoken

vrijdag 17 juli 2009

De politie heeft bij de grote brand in twee horecagelegenheden aan de Oude Koemarkt in het uitgaanscentrum van Heerenveen geen aanwijzingen kunnen vinden die wijzen op brandstichting.
De brand is vermoedelijk ontstaan tijdens schilderwerkzaamheden op de eerste etage van caf t Houtsje. De 53-jarige vrouw, die boven dit caf woonde, heeft donderdagmiddag tegenover de politie verklaard dat er tijdens schilderwerkzaamheden met een verfspuitbus brand was uitgebroken. Ondanks pogingen om het vuur te blussen, lukte dat de vrouw niet. Ze wist zich ternauwernood in veiligheid te brengen. Ze liep daarbij brandwonden op aan haar beide benen. Het slachtoffer werd ter behandeling per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Heerenveen. Na behandeling mocht de vrouw het ziekenhuis weer verlaten. De twee horecagelegenheden kunnen als verloren worden beschouwd. De twee naast gelegen restaurants liepen aanzienlijke rook- en waterschade op. De Oude Koemarkt werd donderdagavond weer vrijgegeven voor het publiek. Om de twee uitgebrandde caf s zijn hekken neergezet.

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Heerenveen | 112 alarmeringen Heerenveen | Goedkoop Tanken in Heerenveen | Supermarkten in Heerenveen | Weerbericht Heerenveen